Fra fruktbar jord, på naturens premisser
URKORN-KNEKKEBRØD INGREDIENSER: 4 dl grovmalt spelt, dala landhvete eller emmer 3,5 dl lettkokte havregryn 1 dl sesamfrø 1,5 dl solsikkefrø 1 dl malte linfrø 1 dl malte valnøtter 1 ts salt 7 dl vann FRAMGANGSMÅTE: Mal linfrø og valnøtter. Bland det tørre. Tilsett vannet. La røren svelle i 20 min. Smør tynt utover to stekebrett med bakepapir, og pynt gjerne med noen frø på toppen. Stek på varmluft i 180 grader i to etasjer i 30 min. Ta dem ut og del opp med pizza-kniv til passende biter. Skru ned varmen på stekeovnen til 100 grader. Legg bitene over på rist og tørk knekkebrødene med ovnsdøren på gløtt i 60 minutter.    
Skriv ut oppskriften her
Fra fruktbar jord, på naturens premisser
URKORN-KNEKKEBRØD INGREDIENSER: 4 dl grovmalt spelt, dala landhvete eller emmer 3,5 dl lettkokte havregryn 1 dl sesamfrø 1,5 dl solsikkefrø 1 dl malte linfrø 1 dl malte valnøtter 1 ts salt 7 dl vann FRAMGANGSMÅTE: Mal linfrø og valnøtter. Bland det tørre. Tilsett vannet. La røren svelle i 20 min. Smør tynt utover to stekebrett med bakepapir, og pynt gjerne med noen frø på toppen. Stek på varmluft i 180 grader i to etasjer i 30 min. Ta dem ut og del opp med pizza-kniv til passende biter. Skru ned varmen på stekeovnen til 100 grader. Legg bitene over på rist og tørk knekkebrødene med ovnsdøren på gløtt i 60 minutter.