SERINAKAKER (60-70 stk.) 150 g smør 1,25 dl kokosblomstsukker 1 egg 1 ts vaniljesukker ½ ts bakepulver 50 g mandler 180 g finmalt eller siktet spelt, emmer eller dala landhvete. TOPPING: Eggehvite til pensling Hakkede mandler Rå rørsukker FRAMGANGSMÅTE: - Smør og sukker røres mykt. - Rør inn egget. - De malte mandlene, vaniljesukker, mel og bakepulver blandes inn. - Sett deigen kjølig en times tid, eller fukt hendene litt før du lager små kuler av deigen. - Trykk kulene flate med en gaffel og pensle med eggehvite. - Pynt med litt hakkede mandler og rå rørsukker. - Stekes på 190 grader i 10-12 minutter, til de er lys gylden og sprø. - Avkjøles på rist
Fra fruktbar jord, på naturens premisser
Skriv ut oppskriften her
Fra fruktbar jord, på naturens premisser
SERINAKAKER (60-70 stk.) 150 g smør 1,25 dl kokosblomstsukker 1 egg 1 ts vaniljesukker ½ ts bakepulver 50 g mandler 180 g finmalt eller siktet spelt, emmer eller dala landhvete. TOPPING: Eggehvite til pensling Hakkede mandler Rå rørsukker FRAMGANGSMÅTE: - Smør og sukker røres mykt. - Rør inn egget. - De malte mandlene, vaniljesukker, mel og bakepulver blandes inn. - Sett deigen kjølig en times tid, eller fukt hendene litt før du lager små kuler av deigen. - Trykk kulene flate med en gaffel og pensle med eggehvite. - Pynt med litt hakkede mandler og rå rørsukker. - Stekes på 190 grader i 10-12 minutter, til de er lys gylden og sprø. - Avkjøles på rist