Fra fruktbar jord, på naturens premisser
Skriv ut oppskriften her
  KRUTONGER INGREDIENSER:  4 skiver brød (Jeg brukte grovbrød) 3-4 ss olje 2 fedd hvitløk, finraspet/presset 2 ss tørr eller finkuttet fersk basilikum (Evt. persille eller andre urter) 1/3 ts salt   FRAMGANGSMÅTE: • Skjær brødskivene i terninger • Bland krydder og hvitløk i en bolle, sammen med oljen. • Ha oljeblandingen over brødterningene, og spre dem på et stekebrett • Stek på 200 grader i 10-15 minutter, dvs. til de er sprø.     Krutonger er supergodt som topping på en salat eller suppe!  Har du brød som har begynt å bli tørt, er dette en fin måte å få brukt det opp. Krutonger kan oppbevares i en lufttett boks.
Fra fruktbar jord, på naturens premisser
  KRUTONGER INGREDIENSER:  4 skiver brød (Jeg brukte grovbrød) 3-4 ss olje 2 fedd hvitløk, finraspet/presset 2 ss tørr eller finkuttet fersk basilikum (Evt. persille eller andre urter) 1/3 ts salt   FRAMGANGSMÅTE: • Skjær brødskivene i terninger • Bland krydder og hvitløk i en bolle, sammen med oljen. • Ha oljeblandingen over brødterningene, og spre dem på et stekebrett • Stek på 200 grader i 10-15 minutter, dvs. til de er sprø.     Krutonger er supergodt som topping på en salat eller suppe!  Har du brød som har begynt å bli tørt, er dette en fin måte å få brukt det opp. Krutonger kan oppbevares i en lufttett boks.